Obiekt

Tytuł: Smaki polskie i opolskie. Skarby dziedzictwa kulinarnego : 2500 wypróbowanych i polecanych przepisów na przysmaki kuchni domowej

Data wydania:

2014

Typ zasobu:

książka

Opis:

929, [4] strony : ilustracje (w tym kolorowe) ; 31 cm

Wydawca:

Państwowy Instytut Naukowy - Instytut Śląski

Miejsce wydania:

Opole

Współtwórca:

Hanich, Andrzej (1951- ). Opracowanie

Format:

application/pdf

Identyfikator zasobu:

oai:obc.opole.pl:14467

Język:

polski

Prawa do dysponowania publikacją:

Andrzej Hanich

Kolekcje, do których przypisany jest obiekt:

Data ostatniej modyfikacji:

2020-07-17

Data dodania obiektu:

2020-02-24

Liczba wyświetleń treści obiektu:

261

Liczba wyświetleń treści obiektu w formacie PDF

166

Wszystkie dostępne wersje tego obiektu:

https://obc.opole.pl/publication/15543

Wyświetl opis w formacie RDF:

RDF

Wyświetl opis w formacie OAI-PMH:

OAI-PMH

Ta strona wykorzystuje pliki 'cookies'. Więcej informacji